BVN em direto


BVN em direto

Canal de TV:BVN

País: Bélgica

Categoria: Público

4.1 em 5

6 votos

BVN ver transmissão em direto

BVN is de publieke televisiezender voor Nederlanders en Vlamingen in het buitenland. BVN zendt geen anderstalige programma's of films uit, enkel Nederlandstalige producties van de Vlaamse en Nederlandse publieke omroepen. BVN staat voor 'het Beste van Vlaanderen en Nederland' en is daarmee dé Nederlandstalige publieke tv-zender in het buitenland.

Elke dag opnieuw selecteert BVN uit het televisie aanbod van de Nederlandse Publieke Omroep en de VRT de beste Nederlandstalige programma's: nieuws en achtergrondinformatie, series en topfilms.
BVN is een 100 procent Nederlandstalige zender.

Países

  • MNM is een ontspannende hitradio die de jonge luisteraar en zijn leefwereld centraal stelt, en van daaruit een relevant informatief aanbod brengt.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • AB3 est une chaîne de télévision généraliste commerciale privée de la Communauté française de Belgique. Véritable chaîne généraliste, AB3 vous offre des programmes familiaux, des

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Tvbrussel was de Nederlandstalige Brusselse stadstelevisie. De zender werd op 20 september 1993 gelanceerd en is op 20 april 2016 opgegaan in BRUZZ. Het produceerde het

    4.3 из 5

    11 голосов