Szeged Televízió em direto

Canal de TV:Szeged Televízió

País: Hungria

Categoria: TV Local

4.6 em 5

5 votos

Szeged Televízió ver transmissão em direto

A XXI. század minden korábbi korszaknál határozottabban követeli meg tőlünk a folytonos megújulás képességét. Egy olyan területen, mint a televíziós műsorkészítés, - amelynek egyébként számos elágazása van már az internet, a hírportálok, a videomegosztók, a közösségi oldalak felé - ez fokozottan érvényes. Itt, a szegedi Városi Televíziónál kollégáinkkal arra vállalkozunk, hogy mindig újat tanulva, friss szemlélettel, új képi megoldásokkal, tiszta hanggal tárjuk nézőink elé a város és környéke mindennapjait, legyen szó közéletről, a művészet, a tudomány, a kultúra, a természet világáról, vagy szórakozásról, szabadidőről, egészségről, sportról.

Países

  • Csongrád Televízió hivatalos csatornája. Kövesd figyelemmel műsorainkat. Sportközvetítések, Magazinok, Közéleti Mozaik és sok egyéb érdekesség.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Igyekszünk frissek és informatívak lenni, ugyanakkor kérünk mindenkit, hogy ha helyi eseményről, közérdeklődésre számot tartó hírről van tudomása, ossza azt meg velünk!

    4.3 из 5

    11 голосов

  • A TV2 Magyarország egyik legnézettebb kereskedelmi csatornája. Műsorkínálata erős a saját gyártású, event-, és infotainment műsorokban, programjai változatosak és a nemzetközi

    4.3 из 5

    11 голосов