TV Online. Assista TV ao vivo. - Canais de TV - Ucrânia - Телеканал Донбасс

Телеканал Донбасс em direto


Телеканал Донбасс em direto

Canal de TV:Телеканал Донбасс

País: Ucrânia

Categoria: TV Local / Notícias

4.6 em 5

5 votos

Телеканал Донбасс ver transmissão em direto

«Донбас» — телеканал загального інтересу для глядачів східного регіону. Телеканал «Донбас» входить до складу ТОВ «Медіа Група Україна».
В ефірі каналу — програми соціальної спрямованості, новини і ток-шоу, які висвітлюють проблеми східного регіону, а також розважальні шоу, кінофільми і телесеріали.
На цілодобове мовлення телеканал вийшов 9 листопада 2009 року. Доступний глядачам у Донецьку, Макіївці, Ясинуватій на частоті 6 ТВК, а також через мережу кабельних операторів.

Países

  • 51 телеканал – один із найбільших регіональних телерадіомовників. Сьогодні – це сучасний радіотелевізійний комплекс. Має два апаратно-студійних комплекси загальною площею 700 кв.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Світ телебачення, СТБ — український загальнонаціональний телевізійний канал. Входить до медіахолдингу StarLightMedia.. Вперше вийшов в ефір з 2 червня 1997 року. Станом на 2017 р.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Волинська обласна державна телерадіокомпанія (Волинська ОДТРК, ВОДТРК) — обласна телерадіокомпанія в місті Луцьку. Генеральний директор — Куліш Ольга Володимирівна. Волинське

    4.3 из 5

    11 голосов