Köy TV em direto

Canal de TV:Köy TV

País: Turquia

Categoria: TV Local

0 em 5

0 votos

Köy TV ver transmissão em direto

Türkiye'de 20 Ocak 2010 yılında kurulan ilk tarım televizyon kanalıdır. Tarım ve hayvancılık sektörünün önemli bir açığını kapatarak bu sektörün sorun ve problemlerine çözüm üreten yayınlar yapmaya başlamıştır. Gıda, tarım, hayvancılık, balıkçılık, ormancılık, su ürünleri, enerji ve çevre ve ilgili tüm konularda Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan Köy TV Bursa'dan yayın yapmaktadır. Türksat uydusu üzerinden tüm Türkiye'ye Avrupa'ya, Asya ve Afrika'ya, D-Smart ve Digiturk gibi platformlardan yayınlarını ulaştırmaktadır.

Países

  • Karadeniz'in incisi diye nitelendirilen Ordu'muzda, internet gazeteciliğinin gelişimine katkı sağlamak, bu konuda yön verici olmak ve örnek alınabilecek bir gazetecilik

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Türkiye'nin en iyi yerel televizyonu Olay TV'nin resmi Youtube sayfası. Bursa, Türkiye ve dünyadaki son gelişmeleri Olay TV haber bültenlerinden takip edebilirsiniz.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Türkiye'nin dijital platformda; tematik alanın açık ara lider televizyonuna, üreten çiftçinin bağımsız, tarafsız ve güçlü kanalına hoş geldiniz..

    4.3 из 5

    11 голосов