•   Televisão Online -Canais de TV -Macedónia -Канал 5 Телевизија 

Canal de TV: Канал 5 Телевизија
Канал 5 Телевизија online - Tv ao vivo

Transmissão a partir do site oficial
Este canal de televisão é autorizado e transmitido no sítio Web oficial do canal, Clique no leitor
Канал 5 Телевизија
País:  Macedónia
Categoria: TV local
5 de 5
2 voto(s)
Канал 5 Телевизија - descrição, revisão, classificação

Најновите вести и информации на Канал 5 Телевизија

Канал 5 Телевизија online - Tv ao vivo

Канал 8 ТВ  Macedónia / TV pública
ТВ Канал 8 од Кочани е приватна телевизија која дозволата за вршење на радиодифузната дејност ја доби од Советот за Радиодифузија на Република

  • 60
3 de 5
2 voto(s)
Телевизија 24  Macedónia / Notícias
Нашата мисија е да обезбедиме точни, навремени и објективни информации за случувањата во земјата и светот. При пласирањето на информацијата се водиме

  • 60
3.0 de 5
22 voto(s)
ТВ канал ВИС  Macedónia / Lifestyle
Во ВИС е ВИСТИНАТА!

  • 80
4 de 5
4 voto(s)
Интел Телевизија  Macedónia / TV pública
Интел телевизија e приватна телевизија која со својот сигнал е присутна во етерот од 4 јули 1993 година кога стартуваше со својата програма. Од тој

  • 60
2.7 de 5
4 voto(s)
Алфа ТВ  Macedónia / TV pública
Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на

  • 80
3.5 de 5
2 voto(s)
Здрава Телевизија  Macedónia / TV pública
Телевизија со нова перспектива! На Здрава ТВ ќе најдете многу емисии и серијали со теми од сите области на животот. Тие теми се разјаснуваат од

  • 60
3.4 de 5
5 voto(s)