RTV Zenica em direto

Canal de TV:RTV Zenica

País: Bósnia e Herzegovina

Categoria: TV Local

0 em 5

0 votos

RTV Zenica ver transmissão em direto

RTV Zenica je bosanskohercegovački javni televizijski kanal. Sjedište se nalazi u Zenici. RTV Zenica je regionalna televizija (osnovana 1995.) koja ima modernu opremu za emitovanje radijskih i televizijskih programa te audio i video produkcije.

RTV Zenica emitira vijesti, informativne, edukativne i dječije programe putem zemaljskih predajnika za područje Zenice i dijelova susjednih općina Zeničko-dobojskog i Srednjobosanskog kantona. Program RTV Zenice se emituje i putem kablovskih operatera, kao i putem interneta.

Países

  • RTV Vogošća or Televizija Vogošća is a public TV channel founded by Assembly of Vogošća municipality. It was established in 1996 and the program is mainly produced in Bosnian.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • RTV KD radi u okviru JP “Centar za informisanje i kulturu”. DUB RADIO počeo je sa radom 1972. godine pod nazivom Radio stanica Bosanska Dubica. Vremenom dolazi do zaposlenja

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Hayat TV je privatna komercijalna televizija u Bosni i Hercegovini. Sjedište televizije nalazi se u Wog centru u Vogošći. Hayat TV je privatna komercijalna televizija u Bosni i

    4.3 из 5

    11 голосов