•   Televisão Online -Canais de TV -Albânia 

Albânia

A2 Albanian  Albânia / TV pública
The A2 (Autostrada 2) is the third largest motorway in Albania spanning 46.5 kilometers (28.9 mi). As it connects Fier, the sixth largest city, to

  • 60
3 de 5
6 voto(s)
ABC News  Albânia / Notícias
ABC NEWS, é um canal de informação 24 horas por dia / 7 dias por semana, que proporciona uma cobertura constante de notícias e um poderoso acesso à

  • 80
3.7 de 5
25 voto(s)
Albanian TV of America  Albânia / TV pública
Albanian Television of America. Our television broadcasts three programs in three different television stations in HD: 1) ALBTVUSA in ShqipTV.

  • 60
3.3 de 5
9 voto(s)
Alsat M  Albânia / Notícias
Alsat (Alsat-M) është një stacion televiziv kombëtar që transmeton në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut dhe vendeve të tjera të Ballkanit.

  • 60
3.4 de 5
20 voto(s)
Alsat Tv  Albânia / Notícias
he particular and live reporting as well as impartiality and professional approach in doing television program, make the Dukagjini TV to be the most

  • 40
2.3 de 5
9 voto(s)
Klan Kosova  Albânia / TV local
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on

  • 60
3 de 5
12 voto(s)
KOHAVISION - KTV  Albânia / Música
KTV (shkurtesa e Koha Vision) është një stacion televizioni në Kosovë, pjesë e "Grupit Koha", me pronare Flaka Surroi. Drejtoresh e

  • 60
3.1 de 5
6 voto(s)
Mrt 2  Albânia / TV pública
MRT 1 is a Macedonian television channel owned and operated by Macedonian Radio-Television.

  • 80
3.6 de 5
3 voto(s)
Mrt 2  Albânia / TV pública
MRT 2 Sat is a Macedonian television channel owned and operated by Macedonian Radio Television.

  • 80
4.2 de 5
4 voto(s)
Ora News  Albânia / TV pública
RTV Ora News, Te paret për lajmin e fundit: Shpejtesi, paanshmeri korrektesi. 24 ore live, lajme, debate, showbizz, sport. Na ndiqni në

  • 40
2.3 de 5
8 voto(s)