4Ε em direto

Canal de TV:

País: Grécia

Categoria: TV Local

4.6 em 5

5 votos

4Ε ver transmissão em direto

Η 4Ε είναι ένας από τους κορυφαίους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς της Βορείου Ελλάδος, ενώ είναι ο μόνος Ορθόδοξος Εκκλησιαστικός σταθμός που εκπέμπει δορυφορικά στην Ευρώπη, την Κύπρο, τη Μέση Ανατολή, την Αυστραλία,την Αμερική, την Αφρική και την Ασία.
Από το 1993 η 4Ε δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής και παρουσίασης ραδιοτηλεοπτικών προγραμμάτων με στόχο την πνευματική αναβάθμιση του σύγχρονου ανθρώπου, την καλλιέργεια του θρησκευτικού φρονήματος και την προώθηση και διάδοση των ελληνοκεντρικών αξιών.

Países

  • Το ΔΙΚΤΥΟ είναι ένα από τα πιο καλά οργανωμένα και δημοφιλή περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια. Ανήκει στα 42 κανάλια πανελλαδικά, που τον Νοέμβριο του 2008 πήραν άδεια από το Εθνικό

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΙΓΜΑ είναι κυπριακός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός εθνικής εμβέλειας. Ιδρύθηκε το 1995 από τον Κύπριο δικηγόρο, δημοσιογράφο, συγγραφέα και εκδότη, Κώστα Ν.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Το Επιλογές Τηλεόραση είναι ένα από τα πρώτα τοπικά κανάλια σε τηλεθέαση από την Σέρρες. Στο πρόγραμμα του περιέχει τοπικά νέα, ελληνικές εκπομπές και ειδήσεις.

    4.3 из 5

    11 голосов